Ruokailu

Ravintola Ometta
Yhteisruokailu tapahtuu henkilöstöravintola Ometassa

Yhteisruokailu

Osanottajilla on mahdollisuus yhteisruokailuun Tietotalon henkilöstöravintola Ravintola Ometassa. Ravintolassa on myös aurinkoiseen kesäsäähän sopiva pihaterassi. Tarjolla on aamupalaa ja lounasta noutopöydästä suhteellisen edulliseen hintaan. Gluteeniton ja laktoositon ruokavalio huomioidaan.

Aamiainen: leivät, leikkeleet, kananmunat, puuro, tuoremehu, jugurtti, kahvi/tee. (6 €)
Lounas: noutopöydästä 2 lämmintä vaihtoehtoa, kasvisruoka, salaatit, leivät, juomat (lounas 8,60 €, jälkiruoka 1 €)

Ruokalan aukioloajat

  • klo 8-10 aamiainen
  • klo 11-14 lounas
  • klo 14-16 kahvila auki

Kahvia ja pullaa saa ostaa lounaan jälkeen klo 16 asti. Samalla on mahdollista ostaa ruoka-annoksia, jotka on tehty seisovasta pöydästä yli jääneestä ruoasta.

Omatoiminen ruokailu

Datum-talossa on keittonurkkaus, jossa voi kokata mahantäytettä. Tiloihin pyritään varmistamaan kohtuullisesti kylmätilaa sitä välttämättä tarvitseville elintarvikkeille. Omatoimisten kokkaajien käytössä on keittolevyt. Omat kattilat kannattaa ottaa mukaan.

Grillaus omatoimisesti ja paloturvallisuuden huomioiden on mahdollista telttailuun varatulla alueella. Grillaajien tulee varata tulenkestävä astia hiilien poistoon ja vettä sammutukseen.

Kaupat ja ravintolapalvelut

Lähistöllä Jokioisten keskustassa on useita kauppoja ja palveluita (mm. K-market, Valintatalo, S-Market, R-kioski), joista voi tarvittaessa hakea täydennyksiä omien eväiden loppuessa. Saunarakennuksessa on pieni etutila, jossa voi keittää kahvia ja käyttää mikroaaltouunia.

Elonkierron makasiinilla noin vajaan kilometrin päässä Cygnus-alueesta ja 300 metrin päässä toisesta telttailualueesta on 4H-yhdistyksen pitämä makasiinikahvila, joka avoinna to-pe klo 14-19.30 ja la-su klo 13.30-19.

Jokioisten keskustassa on mm. ravintola Ferraria, josta saa pizzaa ja muita ruoka-annoksia.

Ruokakaupat


View Larger Map