Tapahtumapaikka

Cygnus-paikka sijaitsi aivan Jokioisten keskustan läheisyydessä (noin 500 m) Loimijoen pohjoispuolella Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) alueella Jokioisten vanhan kartanon mailla.

Läheisyydessä on MTT:n maatalousaiheinen esittelypuisto Elonkierto, jonka alueella on Lounais-Hämeen Uranuksen tähtitorni ja sijaitsi mm. toinen telttailualueistamme.


 

Tietotalon 
luentosali
Esitystilat (kuvat: Veikko Mäkelä)

Tietotalo

Tietotalo on entisestä suurnavetasta täydellisesti uudelleen rakennettu talo, jossa on toimisto- ja kokoontumistiloja. Cygnuksen käyttöön Tietotalosta oli varattu 80 hengen avara kokoontumistila talon yläkerrassa, jonne pääsi sisältä portaita sekä ulkoa vanhaa "navetan siltaa" pitkin.

Tietotalon henkilöstöravintola Ometta tarjosi joustavasti aamiaista sekä lounasta Cygnus-vieraille.

Tietotalon piha ja Ometan terassi tarjosivat hyvällä säällä oivan paikan ohjelmalle ja muulle oleskelulle. Parkkipaikalla toimi mm. rakentelupaja.

 

Datum vasemmalla
MTT:n rakennukset Tietotalon suunnalta katsottuna,
Datum vasemmanpuoleisin

Datum

Runsaat sisämajoitustilat sijaitsivat Datum-rakennuksessa. Jumppasalissa nukuttiin ja rakennuksen aulatilaa käytettiin seurusteluun ja ruokailuun.

Cygnuksen infopiste ja ilmoittautuminen sijaitsivat Datumissa. Lisäksi sieltä löytyi keittonurkkaus, jossa saattoi kokata ja säilyttää elintarvikkeita

Datumilla oli myös suihkut ja vessat.

 

Saunatiloja

Sauna

Tietotalon saunassa oli tilaa noin 15 hengelle. Se oli tehty vanhaan AIV-siiloon. Sauna oli käytössä kaikkina Cygnuksen iltoina.


Telttailu

Cygnuksen telttailualueet sijaitsivat hiukan loitommalla kartanonpuiston laidalla sekä Elonkierron parkkipaikan tuntumassa. Grillipaikan puuttuminen oli pieni ongelma. Perjantaina kokoonnuttiin Uranuksen tornilla ja muuten grillausta harrastettiin satunnaisissa paikoissa.

Lähialueen karttoja

Katso lähialuekartta kuvana

Katso tarkempia karttoja:

Ks. Kansalaisen karttapaikka


Ks. Jokioisten kunnan opaskartta


Näytä suurempi kartta