Etusivu
 Ohjelma
 Planetaario
 Esitelmät
 Kurssit
 Illanvietto
 Liikenneyhteydet
 Majoitus
 Ruokailut
 Hinnat
 Ilmoittaudu
 Media
 Kumppanit
 Järjestäjät
 Törnävän AOL
 E-P:n liitto
Liikenneyhteydet

Seinäjoelle pääsee niin junalla, linja-autolla kuin lentokoneellakin. Junien aikataulut löytyvät VR:n www-sivulta, linja-autojen aikatauluja kannattaa etsiä omalla paikkakunnalla vaikuttavien liikenneyhtiöiden www-sivuilta. Kannattaa myös selvittää Seinäjoen paikallisliikenteen vuorot Kärjen kaupunginosan suuntaan.

Matkaa linja-auto- ja rautatieasemalta (Matkakeskus) on 4 km sekä lentoasemalta 7 km. Matkakeskuksesta Törnävän ammattioppilaitokselle pääsee kätevimmin taksilla. Toinen vaihtoehto on käyttää paikallisliikenteen bussia, joka menee Kärjen kaupunginosaan. Pois kannattaa jäädä suunnilleen Hotelli Sorsanpesän kohdalla olevalla pysäkillä.

Seinäjoen kaupungin sivuilta löytyy varsin kattavasti tietoa ja karttoja liikenneyhteyksistä, joten niihin kannattaa tutustua osoitteessa: http://www.sjk.fi/matkailu/liikenne_ja_kartat.html

Muutama ajo-ohje omalla autolla saapuville

Omalla autollaan etelästä valtatie 3:a ajavat pääsevät suoraan Törnävän ammattioppilaitokselle kun kääntyvät heti Jalasjärven jälkeen Seinäjoelle ja valoristeykseen saavuttuaan ensin oikealle ja heti vasemmalle (AOL näkyy risteyksen toisella puolella, joten ohi ei voi ajaa). Risteyksen oikealla puolella on Hotelli Sorsanpesä, joka toimii erinomaisena maamerkkinä.

Keski-Suomesta saapuvien kannattanee tulla joko Virtain tai Alavuden kautta Peräseinäjoelle ja sieltä edelleen Seinäjoelle. Seinäjoelle saavuttaessa Törnävän AOL on oikealla puolella juuri ensimmäisessä liikennevaloristeyksessä (Peräseinäjoen suunnasta katsoen).

Pohjoisesta tulevat ajavat valtatie 19:sta aina nelikaistaisen osuuden lähes loppupäähän, kunnes kääntyvät viimeisestä rampista, jossa kyltit Keskusta Tampere Vaasa . Rampin yläpäästä käännytään edelleen oikealle ja valoristeyksen yli jatketaan suoraan niin kauan kunnes tullaan valoristeykseen, jossa kyltti Jalasjärvi (ja etuoikealla risteyksen toisella puolella näkyy Hotelli Sorsanpesä). Ajetaan risteyksen yli ja käännytään heti vasemmalle saapuen Törnävän AOL:n pihaan.

Mikäli joku haluaa ensin tutustua Seinäjoen keskustaan niin perille itse tapahtumapaikalle varmasti löytää kun pitää mielessä nimet Tampere ja Jalasjärvi (nämä kyltit ovat ainakin muutamissa isommissa risteyksissä) ja valtatie 18.

© 2003-2004 Lakeuden Ursa ry. All Rights Reserved.