Altair ry
Tähtitieteellinen yhdistys Keski-Uudenmaan Altair ry

Tiedotus ja viestintä

        

Yhdistyksen tiedottamisen tavoitteena on välittää omalle jäsenistölle tietoa yhdistyksen toiminnasta, tähtitaivaan tapahtumista sekä muista harrastuksen kannalta tärkeistä asioista. Ulkoisen tiedottamisen tarkoitus on jakaa oman jäsenkunnan lisäksi tietoa toiminta-alueen asukkaille ja heistä varsinkin potentiaalisille jäsenille ja tapahtumien osallistujille.

Jäsentiedotteet

Jäsenille suunnattavat tiedotteet ovat olleet kovan mutoksen alla ja kehittyneet sitten yhdistyksen perustamisen koneella kirjoitetuista ja sitten valokopioiduista lehdyköistä sähköisiksi viesteiksi linkkeineen ja kuvineen. Nykyisin jäsentiedotteet kulkevat yksin omaan sähköpostin välityksellä.

Sähköpostilista

Jäsenistön käytettävissä on myös sähköpostilista, jolle kukin voi liittyä sekä lukea ja lähettää viestejä. Listalla voi käydä keskusteluja kaikesta harrastusalaan liittyvästä, kysyä ohjeita tai vaikka sopia yhteisistä havaintoreissuista. Listan nimi on Altair-l. Liittyminen tapahtuu Ursan palvelun kautta.

Jäsenlehti Aquila

Varsinaisen tiedottamisen ohella on tehty satunnaisesti omaa jäsenlehteä, joka on kantanut nimeä "Aquila", eli Kotka latinaksi. Altairhan on Kotkan alfa-, eli päätähti. Samalla, kun muu tiedottaminen on muuttunut sähköiseksi, on myös jäsenlehti siirtynyt verkkoon. Aquilan nykyinen muoto on blogisivusto.

Muu viestintä verkossa

PR-toiminta

Varsinaisen tiedottamisen kanssa rinnan kulkee yhdistyksen PR-toiminta, joksi voitaneen laskea monet yleiset harrastustapahtumat, sekä valtakunnalliset tähtiharrastuspäivät, joihin Altair on vuosien mittaan osallistunut ja tulee osallistumaan.

Tiedotuksellisia linkkejä sekä sivujaAltair ry | Yhteystietoja
altair(a)ursa.fi

Päivitetty 6.8.2015 altair(a)ursa.fi
© Copyright Tähtitieteellinen yhdistys Keski-Uudenmaan Altair ry