Yhteystiedot

Etusivu

Jaostonvetäjien ja apuvetäjien yhteystiedot julkaistaan:

  • Ursa Minor -lehdessä
  • Ursan jaostojen osoitesivulla WWW-sivuilla
  • Tarvittaessa myös jaoston omilla sivuilla

Yhteystietojen vaihtuessa ilmoita muutoksista jaostotoimikunnalle. Jos haluat varmistaa, että tiedot päivittyvät nopeasti myös muihin paikkoihin, voit laittaa asian tiedoksi myös Ursa Minorin päätoimittajalle (ursa.minor@ursa.fi) ja Ursan webmasterille (webmaster@ursa.fi). Oman jaoston sivujen päivityksistä huolehtii jaoston omat verkkosivujen päivittäjät.

Sähköpostiosoitteet

Sähköpostiosoitteiden muutokset tilataan Ursan palvelimen ylläpitäjäiltä (Mikael Jokela tai Veikko Mäkelä). Tilaus onnistuu esimerkiksi webmasterin osoitteella. Tiedot päivitetään jaostojen ns. alias-osoitteisiin.

Sähköpostiosoitteet pyritään julkaisemaan niin, ettei tieto olisi roskapostittajien kopioivissa. Aivan idioottivarmoja suojaukset eivät kuitenkaan ole.

Jaostonvetäjien kannattaa suosia jaostojen alias-osoitteita henkilökohtaisten osoitteiden sijaan. Jaostoaliakset menevät aina vetäjälle ja apuvetäjille. Jaostossa, jolla on vetäjän lisäksi apuvetäjiä, voi jaostolaisella olla tarve henkilökohtaiseen yhteydenottoon jaosto-osoitteen sijaan. Tällöin henkilökohtainenkin osoite on hyödyllinen tietää.