Tähtitieteellinen yhdistys Ursa: Wikit | Cygnus2012 / Majoitus

Cygnus 2012

26.–29.7.2012 Salo

Majoitus

Sisämajoitus

Naarilan leirikeskuksessa on sisämajoituspaikkoja yhteensä 62 hengelle. Käytettävissä 11 kpl kahden hengen ja 10 kpl neljän hengen huoneita. Neljän hengen huoneissa on kerrossängyt.

Sisäpaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita huonetyyppi- ja huonetoveritoiveet ilmoittautumislomakkeella. Nämä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Kokonaista huonetta ei varata yksittäiselle henkilölle kuin poikkeustapauksissa ja tilan salliessa. Muutamalle lapsiperheelle on mahdollista varata kokonainen neljän hengen huone.

Huoneet ovat päärakennuksen kahdessa siivessä. Kummassakin siivessä on käytävällä yhteiset WC:t ja suihkutila.

Vuodevaatteet. Yöpyjiä pyydetään tuomaan omat vuodevaatteet mukana (lakana, pussilakana ja tyynyliina tai makuupussi ja tyynyliina). Tyynyt ja peitot löytyvät talon puolesta. Tarvittaessa on mahdollista vuokrata lakanoita 3 euron hintaan.

Kahden ja neljän hengen huoneet

Asuntosiiven käytävä

Telttailu

Telttailu on mahdollista leirikeskuksen ympäristössä sille erikseen merkityillä alueilla. Pääalue telttailulle on tasaisella nurmikentällä noin 100-150 metrin päässä päärakennuksesta ja toimintapisteistä, joka toivottavasti takaa yöpymisrauhan.

Autoja saa parkkeerattua melko lähelle telttailualuetta, ei kuitenkaan välttämättä aivan teltan viereen. Tilaa alueella on kuitenkin paljon, joten erikoisjärjestelyt ovat mahdollisia.

Telttailualuetta

Asuntovaunut ja -autot

Leirikeskuksen alueella on muutama paikka, johon voidaan järjestää sähköliittymä asuntovaunulle ja -autolle. Sähköttömiä paikkoja on tarjolla runsaasti.

Rauhoita majoitustilat ja -alueet!

Vältä oleskelua ja kovaäänistä puhetta majoitustilojen sekä telttailualueiden ympäristössä klo 00-08 välisenä aikana. Leirikeskuksen alueella on muualla runsaasti oleskelutilaa yövalvojille.

Ks. myös


Järjestäjät

Ursa Salonseudun UrSalo Turun Ursa

Sivuston kuvat: Jari Pekka Savojoki, Veikko Mäkelä
Otsakkeen taustakuva: Jorma Koski, Cygnus 2005