Cygnus 2011 -tapahtumapaikan haku

Cygnus | Cygnus2011

Hämeenlinnan Aulangon osoittauduttua mahdottomaksi paikaksi, haetaan uutta paikkaa.

Haku keskittyy aluksi Hämeenlinnan ympäristöön, ja sitten laajennetaan koko Kanta-Hämeen maakunnan alueelle sekä eteläiselle Pirkanmaalle. Myös läntinen Päijät-Häme on mahdollinen. Tämän jälkeen laajennetaan hakua. Eteläinen Suomi tietenkin tasapainon vuoski olisi mukavin, mutta lopuksi ei enää tingitä.

Päivämääränä pyritään säilyttämään 21.-24.7., mutta jos on pakko tinkiä, niin edellinen tai seuraava viikonloppu.

Tarkastettuja ja tarkastettavia paikkoja

Lähialue:

Hämeenlinna

Hattula

Janakkala

Pohjoinen suunta

Valkeakoski

Pälkäne

Akaa

Lempäälä

Eteläinen/kaakkoinen suunta

Loppi

Riihimäki

Hausjärvi

Tammela

Forssa

Minun sekä Ismo Elon käymät neuvottelut Elonkierron ja MTT:n Metsätalon kanssa näyttää vihreää valoa sille, että enssi kesän Cygnus voisi olla Jokioisissa, joka sijaitsee 55 km Hämenliinnasta. Tähän mennessä on selvinnyt, että Ismo Elo saa 50 % alennuksen MTT:n Tietotalon hinnoista. Samoin saamme käyttää yhdessä paikallisen 4H-kerhon kanssa alueella sijaitsevaa makasiinirakennusta, jossa muuten toimii kahvila. Täällä on mahdollisuus omatoimiruokailuun, jos vain saamme jostain lainaan jääkaapin tai kaksi. Jokainen voisi myös miettiä mistä saisi lainaan muutamia mikroaaltouuneja.

Elonkierron alueella on erinomaiset telttailumahdollisuudet. Myös makkaranapistopiste ja savusauna löytyvät.

Tällä hetkellä keskustelu Tietotalon henkilöstöravintola Ometan kanssa on vielä vaiheessa. Ne, jotka eivät halua omatoimiruokailua voisivat ostaa ruoka-annoksia.

Lähistöllä on kuulemma koulu, jossa voisivat yöpyä ne, jotka eivät halua nukkua teltasssa. Tämäkin on vielä vaiheessa. Noin 600 m Elonkierrosta on mahdollisuus myös maatilamajoitukseen.

Minusta tämä vaikuttaa hyvältä ja olisin ainaakin itse valmis viettämään tulevan Cygnuksen Elonkierrossa. Tässä vaiheessa vuotta on hankalaa etsiä uusia ja varsinkaan edullisempia paikkoja kuin Elonkierto.

Kommentteja? Kehitysehdotuksia?

Läntinen suunta

Hämeenkoski

Hollola

Hyödyllisiä linkkejä


Paikkoja kauempana

Joroinen

  • Joroisten seurakuntamaja. Varattu heinäkuuksi ja elokuun alussa. Kysyi Harri Haukka

CYGNUS 2011,http://www.ursa.fi/wiki/Cygnus/Cygnus2011,Jokioinen,#Cygnus 21.7.-24.7.,Jokioinen