Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

juhani.maki_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 23.04.2012



"Hieman kritiikkiä"

Olen tästä kritiikistä aivan samaa mieltä kommentoijan kanssa, eli jos tuo tarkka data jätetään pois ei kyllä näe vaivaa osallistua koko projektiin enään.
Tästä samasta aiheesta laitoin myös suoraan kommenttia A.J:lle että kannattaako tuota osallistumisnappia enään käydä painamassa, koska tuo tarkka datatieto juuri on kannustanut tähän raportointiin ja olisin toivonut että se jäisi myös pelkille Ra.. havaitsijoillekkin käyttöön.

Ja tuosta harrastajien ukkostutkaprojektista sen verran että Kokkolan radioamatöörikerholta tulee myös käyttöön salamatutkan data tuolle Blitzortung.orgin sivustolle (itse ko.kerhon toiminnassa mukana),salamatutka oli
jo viime syksynä koekäytössä ja lupaavalta näytti. Näitä ko.projektiin liittyviä salamatutkan rakennussarjoja tilattiin Suomeen viime syksynä radioamatöörien ja kerhojen toimesta lähelle 30 kpl ja toivotaan että tällä ukkoskaudella suurin osa olisi jo käytössä.

No.katsotaan miten käy ja toivottelen Kokkolasta kaikille hyvää alkavaa kautta.

--
Myrskybongausjaoston postituslista: myrskybongarit-l@ursa.fi
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/harrastus/harrastajat-verkossa/sahkopostilistat/jaostojen-sahkopostilistat.html
Listan www-arkisto: http://www-old.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html