Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.09.2011Hei,

Irc-kanavalla on monta vuotta puhuttu, että pitäisi järjestää bongariporukalla jotain epävirallista illanviettoa, jossa vaan saunottaisiin, jauhettaisiin huonoa juttua ja saisi vaikka halukkaat ottaa alkoholiakin. Ei siis mitään virallista ohjelmaa eikä tapahtumaa jaoston nimissä vaan täysin epävirallisesti. Toistaiseksi ollut vain puheen asteella, mutta nyt rupesin miettimään kämpän varaamista. Jos pitäisi vaikka pikkujoulut hämäläiseen tyyliin, esim tammikuussa. Loppuvuodelle kun varmaan monella on ihan oikeita pikkujouluja sun muita ja syystapaaminenkin on vielä edessä.

Nyt kyselisinkin, että onkohan kellään oikeasti kiinnostusta tähän. Heittäkääpä vaikka privaattina vastausta allekirjoittaneelle, että vähän tiedän kannattaako rueta mökkiä tms varailemaan.

Ajatuksena olisi esim tuo:
http://www.villipohjola.fi/sivustot/villipohjola/fi/kamppalomat/Sivut/Kamppa_M462.aspx

Marja W, yksi niistä joka on vuosia puhunut tuosta ajatuksesta

--

http://marjis.kuvat.fi/kuvat/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html