Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.09.2011Moro,

Syystapaamisemme on tänäkin vuonna perinteisesti lokakuun viimeinen viikonloppu 28.10.2011 - 30.10.2011 Artjärven havaintokeskuksessa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittautuminen syystapaamiseen on nyt alkanut. Ilmoittautumiset totutusti tapaamissivujen kautta:
http://www.ursa.fi/myrskybongaus/syys2011tapaaminen.php Ilmoittautua kannattaa ajoissa. Esimerkiksi viime vuonna yösijat täyttyivät hyvin nopeasti. Ilmoittautuminen on myös tarpeellista siksi, että osaamme varautua etukäteen esimerkiksi kahvitarjoilujen ja mahdollisesti jaettavan materiaalin osalta.

Tänä vuonna on, jos mahdollista, entistäkin laajempi ohjelmapaketti. Syystapaamisen ohjelma löytyy täältä:
http://www.ursa.fi/myrskybongaus/miitti-info_2011.php Pääohjelmapäivä on edelleen lauantai, mutta osa porukasta saapuu paikalle jo perjantaina, jolloin ilta kuluu mm. perinteistä miittileffaa katsoessa. Tämän vuoden leffa on itsellenikin vielä arvoitus :D Viime vuotinen Ice Twister sai niin jäätävän vastaanoton, että täytynee pistää paremmaksi.

Jaostokokouksen kestoaikaa on pidennetty normaalista. Tällä kertaa kokouksessa on käsiteltävänä monta tärkeää asiaa. Mm. jaoston hankkeet ja tulevat projektimuutokset Ilmatieteen laitoksen kanssa. Samalla valitaan myös jaoston toimihenkilöt vuodelle 2012. Ehdotuksia uusista vetäjistä otetaan edelleen vastaan jaoston postiin: *myrskybongaus [ät] ursa.fi*

Tällä kertaa ilmoittautumiseen on otettu uutuuteena mukaan yleisön ja toimihenkilöiden toivomuksesta kuvaesitysten aikatauluttaminen. Eli lauantaina klo 18.30 eteenpäin kuvaesityksiä on kymmenen tai viidentoista minuutin välein. Ilmoittautumisen yhteydessä kuva-esityksiä pitävät ilmoittavat siitä ruksaamalla oikean vaihtoehdon ja Muuta-kenttään laitetaan toivomus esityksen ajasta, sekä onko aika 10 vai 15 minuuttia. Aikataulua päivitetään ohjelmasivulle ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ei ole väliä, milloin lauantai-illan aikana kuva-esityksen haluat pitää, ilmoita siitäkin.

T. Esa
Jaostofyyreri 2011

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html