Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tero Pajala (teropajala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.07.2011


Terve taas.

Oli isä napsinut komeat mammatukset 22.7. Ja eilen itsellä oli kiirus illalla kotiin tullessa, kun huomasin suunnilleen Jokioisten päällä isoimman näkemäni vyörypilven. Kokoa pilvellä taisi olla Forssasta Humppilaan ~20km. Nopeasti se tuli ja meni, kun pääsin kuvauspaikalle. Sentään parit panoraama kuvat ja yhden videon ehdin tallentamaan. Vettä tai tuulen puuskia ei esiintynyt heti vyörypilven ylittäessä. Vasta n.5 min jälkeen, kun kotiin pääsin alkoi vettä tulemaan jonkin verran.

Se kummastuttaaa kun vyörypilvi kulki suunnilleen lännestä itään, mutta RaPu tutkakuvat näytti pilvien kulkevan kaakosta luoteeseen. Saattaapi olla että katselin tutkaa väärin, mutta oman paikan ilman suunnat ovat tiedossa :)

http://tepaja.kuvat.fi/kuvat/Myrskybongaus/2011/Hein%E4kuu/ <--- video + kuvat

http://www.flickr.com/photos/tepaja/ <--- kuvat

-Tero
                                               

--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html