Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pauli Jokinen (pauli.j.jokinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.07.2011



Kiitos kaikille WRF-säämallista kiinnostuneille ja edelliseen viestiini vastanneille. Muutamassa päivässä tuli yli 20:ltä ihmiseltä alustava maininta, että he voisivat olla mukana tukemassa projektia. Kaikki eivät maininneet, että minkälaisella summalla he ehkä lähtisivät mukaan. Lahjoitussumma niiltä, jotka jonkun luvun mainitsivat, vaihteli 5-50 euron väliltä. Näistä kertyisi yhteensä noin 450 euroa. Tämä summa yksinään ei oikein vielä riitä kannattavan tietokoneen hankintaan, mutta silti kiinnostuksen vuoksi näyttäisi siltä, että projektia ei tulisi kuitenkaan suoraan hylätä. Tämän kesän ukkosiin systeemiä ei ehditä kyhätä vaan luultavasti mahdollinen kolehdin keruu olisi talvella ja laitteiston hankinta & asentelu ja testailu olisi ensi keväänä.

Muutamalta henkilöltä on tullut tietooni, että heidän kauttaan olisi mahdollista saada hieman järeämpää kalustoa käytännössä ilmaiseksi projektin käyttöön. Nämä ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Eli tässä vaiheessa jos joku kiinnostunut ei ole vielä antanut jonkinlaista haarukkaa kolehtisummalle (tai jo viestineet haluavat ilmoittamaansa summaa muuttaa), niin sähköposteja voi edelleen laittaa tulemaan allekirjoittaneelle. Nämä auttavat arvioimaan, että minkälainen laskentasysteemi voitaisiin mahdollisuuksien rajoissa toteuttaa. Yritän vielä blogin kautta kerätä innostuneita mukaan. En tiedä pitäisikö joitain yrityksiä yrittää haalia sponssaamaan. Edellistä viestiäni voi puolestani laittaa eteenpäin muille forumeille, joilla voisi myös olla kiinnostusta tällaiselle säämallille.

Palailen asiaan myöhemmin syksyllä mikäli projekti näyttää silloin toteuttamiskelpoiselta.

Terveisin,
Pauli J

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html