Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Outi Piirala (outi.piirala_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.06.2011



Lupasi vihdoin ukkosia eteläänkin, joten ei kun nokka kohti lahtea. Ekat pari jyrähdystä tuli Mäntsälän kohdalla. Ihastelun jälkeen lähemmäksi Lahtea. Hollolan kohdalla näkikin jo salamia ja kuuli pitkiä jyrinöitä. Pilvet siirtyivät kohti länttä, kuten autokin. Orimattilan kohdalla pysähdyin ja aattelin seurata pilvien suuntaa. Jouduin kuitenkin vaihtamaan suunnitelmaa tuulen puuskien takia. Auton oven sai onneksi kaksin käsin kiinni, joten matka jatkui rauhallisemmalle alueelle. Orimattilassa ihailin parit salamit ja matka kohti kotia. Oli kausi avattu.

Mäntsälän kohdalla näin kivaa mammatusta ja yritin turvallisesti ottaa mössöstä liikkuvaa kuvaa. Parit salamit seurasivat matkalla ja yksi osui kivasti Lahdentietä vierustavaan kallioonkin antaen poks-äänen, joka kuului hyvin myös autoradion äänen yli ja näkyipä myös leimahdus. Matka jatkui mössön alle, joka onneksemme oli täytetty rakeilla ja sivupuuskilla. Letkassa ajeltiin kohtuu hiljaa. Tosin mitään ei nähnyt ja peltiin kolisi rakeita ja tien pinnan täytti vesi. Ehkä eniten sääliksi kävi mopopojat. Kausi siis avattu etelässäkin.

....................................................................
Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista. Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html