Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: AriJuhani Punkka (prokyon_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.04.2011Moi. Vuosi on taas edennyt siihen pisteeseen, että on pian on aika käynnistää Rae- ja puuskaprojekti. Ilmoittautumismenettely tapahtuu viime vuoden tyyliin. Mukaan voi ilmoittautua seuraavan noin kahden viikon ajan. Projekti starttaa vappuna ja kestää syyskuun loppuun. Tarkemmat ohjeet alla.

Taustatiedot

HC RaPu on Ursan myrskybongareiden, Vaisalan ja Ilmatieteen laitoksen yhteistyöprojekti, johon osallistuvat sitoutuvat tekemään toukokuusta syyskuuhun rae- ja ukkospuuskahavaintoja ja syöttämään ne jaoston havaintotietokantaan. Vaivan palkaksi IL tarjoaa projektilaisille henkilökohtaiset käyttäjätunnukset RaPu-sivuille, josta löytyy säätutkatietoa (sateen intensiteetti, rakeiden todennäköisyys) 5 minuutin aikaresoluutiolla koko valtakunnasta. Projektilaisten tehtävänä on myös 'valvoa' sivulla olevien tuotteiden antamia tuloksia (satoiko rakeita, kun raetuote niitä ennakoi).

Kaikkien mukaan tarjoutuvien on muistettava, että projektissa on kolme seurantajaksoa, joiden jälkeen on raportointivelvollisuus menneen kauden havainnoista (tai havaintojen puutteesta). Velvollisuuden täyttämättä jättämisestä seuraa käyttäjätunnusten poistaminen.

Ilmoittautumisaika

Alkaa 12.4.2011

Päättyy 25.4.2011

Ilmoittaumisohjeet

  1. Uudet havaitsijat 1 Rekisteröidy Ursan havaintotietokannan käyttäjäksi. Anna sähköpostiosoite, jota seuraat aktiivisesti. http://www.ursa.fi/myrskybongaus/havainnot/rekisterointi.php

2 Kirjaudu tunnuksillasi sisään tietokantaan: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/havainnot/login.php

3 Paina etusivun ilmoittautumisnappulaa.

4 Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuspyynnön RaPusähköpostilistalle  liittymisestä. Vastaa ko. sähköpostiin sen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti. Ellei vahvistuspyyntöä kuulu, tarkista, ettei viesti ole mennyt roskapostin sekaan.

5 Postilistan haltija hyväksyy liittymisen postilistalle ja RaPu-statuksesi asetetaan aktiiviseksi (statuksen näet aina kirjautuessasi tietokantaan).

B) Jo aiemmin mukana olleet
Kirjaudu sisään tietokantaan ja seuraa yllä olevaa ohjeistusta kohdasta 3 alkaen. Muista tarkistaa omista tiedoistasi, että antamasi sähköpostiosoite on se, jota käytät aktiivisesti.

Tarkempia tietoja projektista vapun tienoilla. Tervetuloa mukaan!

A-JP

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html