Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.04.2011



Moro.

Tämä on viimeinen muistutus kevättapaamisesta. Eli vapaamuotoinen tapahtuma järjestetään Tampereella Ursan tähtitornilla lauantaina 16.4.2011 klo 13.00 alkaen. Ensimmäinen tunti on lähinnä tutustumista ja juttelua. Noin klo 14.00 on lyhyt tornin esittely ja tämän jälkeen välineiden sekä projektien esittelyä. Tapaamissivut: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/kevat2011tapaaminen.php

Ilmoittautumiset jaoston sähköpostiin myrskybongaus (ät) ursa.fi. Myös irc-kanavalla #myrskybongarit voi ilmoittautua mulle tai Panulle. Ilmoittautuminen päättyy 11.4.2011.

Jaosto tarjoaa paikan päällä kahvin ja pikkupurtavan. Isompaa nälkää varten omat eväät mukaan tai kunnon tankkaus ennen tapahtumaa :) Paikan päällä on mm. mikroaaltouuni käytettävissä. Kaikki paikalla olijat osaavat tietenkin olla siististi, emmekä roskaa paikkoja.

Tornin tapahtumien jälkeen on mahdollisuus mennä vielä istumaan iltaa johonkin myöhemmin määriteltävään tamperelaiseen paikkaan. Todennäköisesti aika on illalla noin klo. 17-18 jälkeen. Katsotaan paikka tarkemmin tapahtumassa halukkaiden määrän mukaan. Ainakin muutama henkilö on esittänyt kiinnostuksensa asiaan. Illanvietosta kiinnostuneet voivat hihkaista joko etukäteen sähköpostilla tai sitten tapahtumapaikalla Esalle tai Panulle.

T. Fyyreri 2011

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html