Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.03.2011



Moro.

Jaoston järjestämä kevättapaaminen pidetään lauantaina 16.4.2011 klo 13.00 alkaen Tampereella Ursan tähtitornilla. Tapaaminen on tällä kertaa hyvin vapaamuotoinen ja perustuu pääasiassa yleiseen jutusteluun.

Tarkemmassa käsittelyssä ovat ainakin yläsalamaprojekti Finpsrite, jonka virallinen startti kevättapaaminen samalla on. Tapaamisessa on esillä erilaista kuvauskalustoa sekä Finsprite-projektiin että yleiseen harrastamiseen liittyen. Lisäksi Emma Herranen esittelee lyhyesti tähtitornia.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Jaosto tarjoaa paikan päällä kahvin ja pikkupurtavan. Paikalle tulevat ilmoittautuvat jaoston sähköpostiin myrskybongaus [ät] ursa.fi viimeistään 11.4.2011 mennessä. Myös jaoston irc-kanavalla #myrskybongarit voi ilmoittautua allekirjoittaneelle tai Lahtisen Panulle.

Lisätietoja löytyy tapaamisen sivuilta:
http://www.ursa.fi/myrskybongaus/kevat2011tapaaminen.php

Tervetuloa kaikki wanhat ja uudet harrastajat leppoisaan seuraan!

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html