Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Sami Köykkä (samik_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.03.2011



Ei, en ole myymässä omaisuuttani ja muuttamassa Thaimaahan, vaan siivoilen lipaston laatikoita ja luovun laitteista mille ei ole ollut käyttöä :) Eli löytyi lisää myytävää: Skywatch Meteos kädessä pidettävä tuulimittari.

Sisältää propellin jolla mitataan tuulennopeus ja LCD-näytön. Voi pitää kädessä mitenpäin haluaa. Tässä on myös jalustakierre joten sen voi kiinnittää kamerajalustaan ja jättää mittaamaan tuulta. Mittaa tuulen nopeuden (hetkellinen/maksimi) ja windchillin. Sisältää lämpömittarin ja kannessa on analoginen kompassi.

Lisätietoa ja PDF-käyttöohjeet:
http://www.ntechusa.com/products/omnidirectional_original.html

Minulle ei vain ole ollut käyttöä tälle ja siksi myydään se parempaan kotiin. Tämäkin on myrskybongarien kimppatilauksesta 2004 ostettu, olisiko ollut hinnaltaan 70e nurkilla. Uutena vastaavat maksavat sen saman 70e. Olisiko tällekin sopuhinta vaikkapa 29e+pk? Ehdot samat kuin edellisessä: Tilisiirto/paypal/käteismaksu Tampere-Helsinki.

Sami Köykkä
www.iki.fi/samik

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html