Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Janne Kommonen (jannek_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.11.2010



Hei.

Myrskybongauskausi jatkuu vielä vuositapaamisen jälkeenkin! Nyt tarvitaan vähintään yksi mutta toivottavasti useampikin lähtee haastateltavaksi. Yhteydenotot suoraan Suville. Ilmoitathan myös minulle kun olet häneen yhteydessä.

Begin forwarded message:

> Olen hakemassa haastateltavaa harrastus-aiheiseen juttuun, jossa on tarkoitus esitellä sääntarkkailu harrastuksena: mistä siinä on kysymys ja miten sitä voi tehdä. Haluaisin haastateltavaksi vähintään yhden, mutta enintään kolme ihmistä Pirkanmaalta. Haastattelisin tätä harrastajaa/ näitä harrastajia jossakin sopimassamme paikassa ja sen jälkeen ottaisin muutamia kuvia. Kuvitukseen pitäisi keksiä jotain rekvisiittaa tai ympäristö, joka liittyy jollakin tavalla itse aiheeseen. Haastatteluajankohdaksi sopisi tämän viikon loppupuoli eli torstai tai perjantai tai ensi viikon maanantai. Jos mikään näistä päivistä ei kuitenkaan onnistu, niin viimeisin mahdollinen ajankohta on ensi viikon tiistai, koska juttu pitää olla valmiina torstaiaamuun 25.11. mennessä. Minulle käy haastattelu päiväaikaan, mutta perjantaina ja maanantaina myös illalla. Toivon mahdollisimman pikaista yhteydenottoa, jotta saan mahdollisimman nopeasti tiedon, löytyykö juttuun mahdollisia haastateltavia.
>
> Ystävällisin terveisin
> Suvi Roselli
> Puh. 0440 437 362
> suvi.roselli@gmail.com

Ursa/myrskybongausjaosto,
mediayhteyshenkilö

Ystävällisin terveisin,
JK



Janne Kommonen
jannek©mac.com
+358-40-4877181
Pappilankuja 75,
09120 Karjalohja
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l@ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html