Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Sami Jumppanen (sami.jumppanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.07.2010



Hei,
Olen kuullut että Sulkavan Iiniementie ja sen ympäristö on eräs suuren tuhon alue. Iiniementie on pitkä mökkitie. Mainittiin myös uutisissa: iäkäs pariskunta jäi autoonsa puiden saartamaksi 12 tunniksi. Sukulaisillani mökin katolle kaatui puu sekä auto menee vaihtoon, sekin jäi puun alle.

En tiedä miten tie on saatu raivattua, mutta jos joku on siellä päin, kannattaisi käydä katsomassa tuhot. Lähtisin itse käymään, mutta en millään ehdi, Mikkelistä on sen verran matkaa.

T:Sami Jumppanen

  • alkuper. viesti -- Aihe: [myrskybongarit-l] Yhteistyöpyyntö kaikille maan keskiosan myrskybongareille Lähettäjä: A-J Punkka <prokyon_ät_suomi24.fi> Päivämäärä: 30.07.2010 16:07

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html