Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tuomo Perälä (stuuri2_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.07.2010


Ja siinä vähän videota kyseisestä ukkosesta: http://www.youtube.com/watch?v=h0D4sV__YWc Pokkarilla kuvattu, kun videokamerasta oli kasetti loppunut. Lisää videoita ehkä myöhemmin.

-T.P.

From: stuuri2_ät_hotmail.com
To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi
Subject: [myrskybongarit-l] Helvetti irti Pohjanmaalla Date: Thu, 29 Jul 2010 01:19:20 +0300

Pohjanmaalla, Lapualla, tuli juuri koettua aivan uskomaton show! Etelästä saapunut ukkosrintama löi aivan käsittämättömällä intensiteetillä salamaa, joka oli oikeasti kuin jenkeissä. Allekirjoittaneelle jo toinen uskomattoman voimakas yöukkonen viikon sisällä ja samalla itselle henkilökohtaisesti kovin ukkonen mitä on koskaan ollut, edellinen oli maanantaina. Maasalamat löi välillä todella lähelle. Tuhoista ei vielä ainakaan ole tietoa, vaikka syöksyvirtaus puhalsi ihan mallikkaasti. Huhhuh!

-Tuomo Perälä
                                               

--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html