Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.07.2010



Hellou taas,

Tulipa käytyä tänään illan kestävällä chasella tässä lähinurkissa. Mäntsälästä päin oli lähestymässä hyvän näköinen setti (MCS) ja lähdettiin Luoma-Pukkilan Samin kanssa sitä vastaan. Seistiin kytiksessä etelä-Lahdessa erään kuivurin pihalla ja kyllähän se kannattikin. Pienen odottelun jälkeen alkoi horisontissa hahmottua lähestyvää vyörypilveä. Muutama kuva tuli otettua siinä ja sitten jatkettiin matkaa systeemin alla, päätyen lopulta Vääksyyn Päijänteen rantaan seuraamaan salamointia, joka olikin kovinta rankan kaiun takaosassa ja ilahdutti meitä lukuisilla komeilla maapaukuilla. Hyvät on äänet kun mouruaa pitkin Päijänteen pintaa.

Muutamia kuvia:
http://marjis.kuvat.fi/kuvat/Myrskybongaus%202010/Lahti%2015.7.2010/

Marja W.

--

http://marjis.kuvat.fi/kuvat/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html