Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.07.2010



Hei,

Tuli tänään tehtyä pieni kierros Nastolan suunnalla neljän hengen seurueella. Aamusta saakka oli ollut kohkausta päällä, että tärppäisköhän Lahden suunnalla ja niinhän siinä kävikin, että keliä tuli. Jokisen Pauli hoiti tutkakuvien seuraamisen Luoma-Pukkilan Samin luoviessa fordia välillä vähän suuremmassakin vesimäärässä muiden keskittyessä huutelemaan 'ooooh' ja 'wauuuuu' salamoiden iskiessä. Tuli todettua, että veneeksi ei escortista ainakaan ole.

Pyörittiin ihan vain tuossa naapurikunnan ympäristössä ukkossolun ympärillä ja alla. Nähtiin salamoita, kuvattiin pyörivää pilvenpohjaa sekä nättiä sisäänvirtausaluetta ja otettiin salaman lähiosumakin autossa kun rätkäisi vieressä olleeseen muuntajaan. Hieno oli oranssinvivahteinen hehku osuman jälkeen. Nastolan kaatosateessa kummasteltiin, että kukahan hullu on siinä kelissä sillan pielessä parkissa maisemia ihailemassa. No, Mäntysen Teemuhan se siellä.

Tuolla muutamia kuvia pilvistä:
http://marjis.kuvat.fi/kuvat/Myrskybongaus%202010/Nastola%2008.07.2010/

Piirteetöntä mössöähän se oli muutamia kivoja yksityiskohtia lukuunottamatta. Mutta hauskaa oli porukalla, salamamäärä oli mukava ja hysterialtakaan ei voitu tuolla seurueella täysin välttyä. Paras setti kyllä vuosiin. :)

Marja W.

--

http://marjis.kuvat.fi/kuvat/

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html