Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Olli Ripatti (olli.ripatti_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.05.2010



Oli kerrankin hieno tilaisuus kuvata yöukkosia oman talon ikkunasta. Kun laittoi vielä ND8 harmaasuotimen niin sai pitää valotusajan jopa puolessa minuutissa.Muutama hyvä räpsy tulikin mutta... -tämä on aika noloa:
Olin mielestäni tarkentanut Nikonin käsin äärettömään mutta tarkennus olikin lähipäässä tapissa. Se niistä kuvista. :/

-olli-

-----Alkuperäinen viesti-----

Lähettäjä: owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi] Puolesta Sami Jumppanen Lähetetty: 14. toukokuuta 2010 8:22
Vastaanottaja: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi
Aihe: [myrskybongarit-l] Re: [myrskybongarit-l] Re: Viuhahdus Mikkelissä

Hei!

Salamoita sai pimeämpään aikaan kohtuullisen helposti kuvattua 18mm polttovälillä ja "lankalaukaisimella". Aiempaa kokemusta ei vielä kuvaamisesta ollutkaan. Ympäristö ei ole erityisen hieno kuvia ajatellen ja sade rajasi kameran sijoittelua, linssissäkin pisaroita, mutta toisaalta kuvia sai ihan kotipihalta. Hyvä kauden avaus!

T:Sami Jumppanen

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html