Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari von Behr (jarivonbehr_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.01.2010



*Myrskybongarilehti on meidän tekemää meille!*

Myrskybongari -lehden
facebookryhmä<http://www.facebook.com/group.php?gid=146694231239>on ottanut myös oman asemansa sosiaalisessa mediassa. Kerromme siellä lyhyitä uutisia tämän lehtemme tukena. Monia pienempiä uutisia ei tehdä jutuiksi, joita on luettavissa lehdessämme. Facebookryhmässämme myös ryhmän jäsenet voivat keskustella ja ottaa kantaa myrskyihin vaikkapa maailman laajuisesti.

Suomi juuri Nyt palstamme on myös lukijoiden käytettävissä tässä lehdessämme. Helppo tapa raportoida säästä eri puolilta Suomea. Usein myrskymatalat tai lumipyryalueet etenevät läpi Suomen. Ennakkotieto saapuvasta kelistä voikin olla avuksi toisella puolella Suomea asuvalle myrskybongarille.

Lehtemme on sikäli poikkeuksellinen media, että täällä ideana on lukijoiden, myrskybongareiden oma aktiivisuus. Myrskybongarit tekevät itse toisilleen juttuja, uutisia ja ovat aktiivisesti vuorovaikutuksessa toisiinsa lehtemme kautta. Lehden toimituskunta ei ole perinteinen toimitus, joka “toimituksesta käsin” tuottaa lukijoilleen ikään kuin ylhäältä päin tavaraa. Toimituksen roolina onkin ollut ideoida ja rakentaa juttuideoistanne sopivia artikkeleja luettavaan muotoon. Suomentaa tajuttavaan muotoon vaikeitakin käsitettäviä asioita.

Facebookryhmässämme voit olla vuorovaikutuksessa paitsi toimittajiimme että myös ideoida ja keskustella lehtemme jutuista ja myrskyistäkin.

Tervetuloa Facebookryhmäämme!

Myrskybongari -lehden
Facebookryhmä<http://www.facebook.com/group.php?gid=146694231239>

-- 
Jari von Behr
0405807221

Myrskybongari -lehti
http://stormnewsfinland.wordpress.com/

Arjen valokuvia
http://arjenvalokuvia.blogspot.com/

One picture of the atmosphere
http://jarivonbehr-documentaryphotography.blogspot.com/

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html