Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Palmi (esa.palmi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.01.2010



Morjens.

Myrskybongarien sähköpostilistalla on tänä vuonna jonkinlainen juhlavuosi, kun ikää on kertynyt 10 vuotta. Haukkovaaran Olli perusti listan aikanaan Yahoo Groupsiin, josta se siirtyi noin neljän vuoden kuluttua Ursan palvelimelle. Nykyään listan tilaajia on noin 400. Melkoinen kasvu siis. Kiitokset listan aikanaan aloittaneille!

Vanhat Yahoon listan viestit ovat nyt luettavissa osoitteessa: http://www.ursa.fi/myrskybongaus/vanha_lista/mb.txt Luettavuus ei tuollaisessa muodossa ole helpoin mahdollinen, mutta kyllä siitä selvän saa.

Jo tuolloin ukkosten kulta-aikoina joillain oli varaa valittaa ukkosten vähäisyydestä ;D. Olisivat vaan tienneet, mitä 2000-luvun loppu tuo tullessaan...

--
-Esa-

--

Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html