Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: ILkka A LILJA (ilkka.lilja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.11.2009



Meillä on sääkamera/sääasema kombinaatio, joka käyttää gprs modeemia +voi ottaa 15 sek välein nettiin kuvan ja lähettää säätiedot koko vuoden. Talvella pimeällä seudulla voima tulee pienen matkalaukun kokoisesta polttokennosta ja kun aurinko paistaa niin aurinkopaneelista. Yhteiset akut ja säätimet.

Jos halutaan käynnistää kamera ilmanpaineen kovasta laskusta AND tuulen puuskaisuudesta AND sateen kiihtymisestä tms onnistuu sekin.

t ILoy-talon isäntä

-----Original Message-----

From: owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi [mailto:owner-myrskybongarit-l_ät_ursa.fi] On Behalf Of Anne Pöyhönen
Sent: Thursday, November 26, 2009 12:37 PM To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi
Subject: [myrskybongarit-l] Pölypyörteen kuvaaminen valvontakameralla tms

Hei,

olisiko neuvoa miten virittää 200m päähän talosta kameran joka kuvaisi pellonreunaa johon joka kevät ilmestyy pölypyörteitä, jotka kulkevat aina saman reitin? Kerran yksi niistä oli niin iso että repi kasvihuoneen päädyn puoli metriä paikoiltaan (päädyn leveys 10m) ja rikkoi kakkosnelosia säleiksi. Muoveista nyt puhumattakaan. (vakuutus oli juu) Olisi kiva saada se jotenkin videolle, mutta en tiedä millaisella kameralla ja järjestelyllä, ja mikä olisi kuvauksen laukaiseva tekijä, vai pitäisikö vaan ottaa kaikki talteen? Paikka on Länsi-Suomessa Rauman lähellä. Ajattelin että jos alkais ajoissa suunnitella, ja joku ratkaisu löytyisi, voisi olla vaivan arvoista.

Anne

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html