Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari von Behr (jarivonbehr_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.08.2009



Toimitukseen on liittynyt uusia henkilöitä ja palaute on ollut myönteinen ursan mysrskybongareilta. Käynnistämme lehtemme tässä osoitteessa. Emme sulje lehteämme vaikka niin väitin. Jatkamme tästä eteenpäin yhteistyössä ursan myrskybongausjaoksen kanssa tässä osoitteessa saamani pyyntöjen ja palautteen vuoksi.

Omasta puolestani haluan kiittää kaikkia palautteistanne sekä siitä, että myrskynharrastajien yhteinen mielenkiinto omalle lehdelle on ollut suurta. Kiitos nöyrästi. Itselläni ei ole suurta osaamista tietokoneista, ohjelmista eikä myrskyistä, ilmatieteestä. Siksi ammattilaisten sekä vakavasti mukana olevien harrastajien osaaminen yhdessä yhteistyössä on kokemus, jota en tule unohtamaan. Tämä lehtemme on meidän tekemä. Se ei ole jonkun muun meille tai teille suunnattu juttu. Se on meidän tällä toimialalla meille tekemä ja suunnattu lehti. Ammattitaitoisuus ja laatu on arvo, jota ilman rahaa pystytään tuottamaan! Amatööri tulee Ranskan kielisestä sanasta ja tarkoittaa Sydämmellään mukana olevana. -Sitä se liian lähellä myrskyä teettää!

Kirjoitusvirheitä ja muita paholaisia saattaa alkuvaiheessa esiintyä sivuilla, mutta elämä on.

Kiitos, nyt aloitamme.

Terveisin jari

ps. vastaava toimittaja saattaa muuttua. Toivon että se löytyisi ursan myrskybongausjaoksen vetäjistä.

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html