Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Leevi Korpela (leevikorpela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.06.2009



Siinä olikin pääasia, on olemassa yliampuvaa juttua kuten ylimainostustakin, millä mällätään. Sana trombi, hyvä kun ei sentään kansainvälisesti tornado, on jotain raflaavampaa kuin pölypyörre suuren yleisön silmissä ja korvissa. Hyvin ymmärtää, kuinka kansan suu puhuu trombista jonkun "tuuliaisen" heitellessä torikojuja ympäriinsä. Sehän on sensaatiomaista, että meidänkin torilla... Kansan tai median mielikuvia ja sanontoja on vaikea muuttaa, mutta täsmällisemmän tiedon levittäminen on paikallaan ja tuo ajan kanssa tulosta. Hurrikaanit ja tornadot sentään jo erotetaan.

Leevi

  • Original Message ----- From: Rami Saarikorpi To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi Sent: Saturday, June 27, 2009 12:05 AM Subject: Re: [myrskybongarit-l] Trombeja !!!!

  Joo,

  Tällekkin asialle saadaan isot siivet ja kauaksi kantoiset vaikutukset, koska jos en ole ihan väärässä,   niin tälläkin postituslistalla on medialan ihmisiä ja veikkaanpa että kukaan heistä ei näitä trombijuttuja ole kirjoittaneet ja jos   ovat, niin se menee silloin ns. "tunnustamattoman tietämättömyyden" piikkiin jolla saadaan asialle enemmän "lukijoita"

  Mutta, oli niin taikka näin, niin näille asioille oikeasti on tavalla tai toisella kirjoitettava selitys ja Jarmo laittoi minulle hyvän   lyhyen pätkän eroista mitä erilaisilla ilmiöillä on ja tämä kaikki olisi muutenkin saatavissa mutta kyse on lähinnä siitä millä myydään.   Eikä sillä mistä oikeasti on kyse... siinä on villi ja myyvä ero...

  2009/6/26 Jarmo Rajamäki <myrskyjamo_ät_gmail.com>

    http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1704127

    On ne trombeja onhan .......lol

    Jarmo Rajamäki
    www.taivas.kuvat.fi
    http://myrskyjamo.googlepages.com/
    http://eddiekoira.googlepages.com/

  --



  Rami Saarikorpi
  www.360panorama.fi
  www.virtualfinland.fi
  www.tolppakuvaus.fi
  rami_ät_sci.fi
  GSM: 050-322 0066                    

  Skype: saarikor
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html