Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.05.2009



Hei,

Ursalta pyydettiin myrskybongaria kertomaan harrastuksesta kuukausi-iltaan tiistaina 26.5. klo 18.00 alkaen. Paikka olisi Helsingissä.

Allekirjoittanut ei pääse paikalle eikä pari varasuunnitelmakaan onnistu. (Rooman reissut pitäis kieltää...) Toivomuksena olisi, että ensin olisi 30-40 min esitelmää harrastuksesta ja siihen yleisön kysymykset päälle.

Ursa maksaa tuosta korvausta, että matkat tulevat maksettua jos joku vähän kauempaakin pääsee tulemaan. Nyt olisi hyvä tilaisuus kertoa harrastuksesta siitä tietämättömille ja karistaa ukkoshörhöjen leimaa pois harteilta.

Ilmota ASAP allekirjoittaneelle (ukonvasama[at]gmail.com) jos pääset tuonne menemään niin annan lisäinfoa ja Ursan henkilön yhteystiedot.

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html