Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: T.J.Karvonen (tomi.j.karvonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.06.2008



Tervehdys bongarit!

Muutama teistä on esittänyt mahdollisuutta päästä käsiksi TTYtutka - ukkosenhavainnointijärjestelmän tietoihin ja olemme päättäneet ehdoittaa teille seuraavaa toimintatapaa "aseveli" hengessä:

Ensiksi lyhyt katsaus järjestelmään: TTYtutka - ukkosenhavainnointijärjestelmä koostuu 7:stä boltekin StormTracker tutkasta ja 5:stä EFM-100 sähkökenttämyllystä. Sähkökenttämyllyt ovat aseteltuina siten, että Tampereen alue on täysin suojattuna. Ukkostutkat ovat taasen hajautettuna siten, että tutkat havaitsevat toteutuneet salamaniskut Pohjois-Suomea lukuunottamatta. Käytössämme on Astrogenicin StrikeStar 2 LLS ohjelmisto jonka avulla toteutuneet salamaniskut saadaan kolmiomitattua. Ohjelmisto poikkeaa olemassaolevasta (WASP), sillä että meidän järjestelmässämme on mukana GPS aikaleimaus salamaniskuissa, joten "turhat" ja "epätarkat" salamaniskut eivät näy karttapohjillamme.

Kaikki data mitä järjestelmällä saadaan on nähtävissä nettisivuillamme, mihin tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Koska järjestelmämme kehittämisessä on ollut mukana eri yrityksiä on järjestelmämme data maksullista.

Elikkä varsinaiseen asiaan: Kyselenkin teidän kiinnostustanne saamaan käyttäjätunnukset nettisivuillemme ja sain hinnan neuvoteltua yksittäisen käyttäjän osalta 100e (alv 0%) / vuosi (Eli alvillinen hinta olisi 122e/vuosi). Tällä yksittäinen käyttäjä saisi käyttöönsä kaiken datan mitä nettisivuiltamme löytyy ja saisi huomattavan alennuksen normaaliin vuosimaksuumme liittymismaksutta (norm. 400e liittyminen 600e käyttömaksu/vuosi). Ainoina ehtoina tähän olisi, että on enemmän tai vähemmän aktiivinen myrskybongari ja yksityinen henkilö (Yrityksille en alennusta voi luvata). Ja mukaan tarvittaisiin väh. 10 käyttäjää.

Lisätietoja järjestelmästä löytyy osoitteesta www.tut.fi/svt/ukkostutka/ukkostutka (Kuvat eivät vielä näy, mutta yritän illan aikana saada ne toimintaan + 30min. myöhäistetty data ei näy, mutta yritän senkin saada asp toimimaan). Minulta saa myös kysyä lisäinfoa yms. joko maililla tomi.j.karvonen_ät_gmail.com tai puhelimitse 040 516 9889 (jos soitatte niin mielellään 14:00 - 20:00 välisenä aikana).

Mukaan lähteviä pyytäisin ilmoittamaan mahd. pian minulle mailiin niin päästään katsomaan jatkokuvioista.

Ja jotta rutinaa listalle postatusta kaupallisesta mainoksesta ei tulisi niin kaikille tiedoksi olen saanut luvan tämän postauksen tekemiseksi.

Ystävällisin kesäterveisin:



Tomi Karvonen
TTY / SET puh: + 358 40 516 9889
s-posti: tomi.j.karvonen_ät_gmail.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html