Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Olli Ripatti (olli.ripatti_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.06.2008


Samaa mieltä. Jo reilut viisi vuotta Boltek'in "säätöä" takana sitä on oppinut huomaamaan että kun saat toisesta suunnasta tulevien ukkosten etäisyydet suurin piirtein kohdalleen niin tämän jälkeen sen seuraavan, toisesta suunnasta tulevan ukkosen salamoiden kanssa ollaankin taas lähtöruudussa mitä tulee säätötarpeeseen. ilmanet.fmi.fi:n avulla olen tämän saanut suurinpiirtein sellaiseksi kuin mahdollista ja nyt siihen ei auta enää koskea! :)

http://www.rivakka.net/ukkostutka

Olli

jori.hamalainen_ät_teliasonera.com kirjoitti:
>
> Itse kun tutkailin tutkien tarkkuutta, muistaakseni Boltek:n lelut antoivat 5 asteen tarkkuuden suunnalle. Ei ihme ettei tota ominaisuutta pahemmin mainita webbisivulla ja muussa materiaalissa. Moiset speksit kuten instrumentin tarkkuus kuitenkin ovat aika tärkeitä 'tieteellisille' mittalaitteille -> joten tiputan Boltekit lelu-kategoriaan. Ts. kannattaako siis hirveästi nähdä vaivaa 'kalibrointiin' kun annettu data silti on mitä sattuu.
>
>

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html