Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Petri Nurkka-Tuorila (petri.ntuorila_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.06.2008



Morjens!  

Olipa melko harvinainen myräkkä näin kesäkuulle. Alkuillasta alkoi Salon seudulla kehittymään pienehköjä kuuroja, jotka lipuivat etelärannikkoa pitkin kohti pk –seutua. Bongailin näitä hetken ja huomasin lännestä lähestyvän isomman setin, joka menee jostain Riihimäen seudulta itään. Lähdin lopulta tyttöystävän kanssa ajamaan vanhaa lahdentietä Järvenpäähän ja siitä käännyttiin Pornaisiin. Etsittiin hyvä paikka ja valoshow oli mitä mahtavin! Tein samalla corepunchin rakeiden toivossa ja niitä tuli. Sain tytölle aikaan paskahalvauksen, kun isohkoja rakeita tuli hetken aikaa oikein olan takaa niin, että tuntui kuin auton katto tulisi sisään.  

Rintama liikkui sen verta nopeasti, että tyrin homman jahkailulla, enkä oikein onnistunut pysymään kuivana, eli jouduin sateeseen, joka taas vaikeutti kuvaamista varsin paljon. Alla kuitenkin linkki omaan vaatimattomaan illan / yön saldooni.  

http://juggis.1g.fi/kuvat/Yokkoset_8-9.6.08/  

Terv. Juggis-    

--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html