Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JaanaJohanna Koverola (jaana.koverola_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.05.2008



Joo, sorry niistä rakeista! En arvannut etukäteen minkä ropinan sain aikaseksi. :-) Jes, laitetaan tietokantaan...

Ja myönnän jutut uudelleen lukeneena, että ei kannata oikeastaan selitellä eteriteettejä täällä, kuulostaahan se tässä kontekstissa vähän paksulta.

[ ... mutta se toimii sittenkin! *hymyilee itsekseen* ]

Olette ihan kivoja. :-)

jjoh

  • Original Message ----- From: "Jukka Hölttä" <jukkaholtta_ät_gmail.com> To: <myrskybongarit-l_ät_ursa.fi> Sent: Tuesday, May 27, 2008 4:58 PM Subject: [myrskybongarit-l] VS: [myrskybongarit-l] Uusia hömppäasioita tulee väistämättä eteen

Noniin vihellänpäs pelin poikki.
Eli tästä lähtien pysytäänpäs aiheessa myrskybongaus ja jätetään muu asiaankuulumaton kuten planeettasolmut ja muu tieteellisesti arvoton hömppä pois tältä listalta.
En halua että alkaa kato kun jengi kyllästyy moiseen tuubaan ja jättää listan sen takia joten ei enää sörkitä sitä muurahaispesää vaikka kuinka mieli tekisikin.

Ja sitten muistuttaisin toisesta asiasta vaikka siitäkin on täällä jo nillitetty.
Jos nakkilassa tai tampereella jyrähtää ja ripsauttaa pikkasen rakeita niin pliiis ei spämmätä aiheesta listalle. Havaintokantaan havainnot ja sieltä sit katsellaan niitä.
Jos aivan hillitön hinku huutaa ja hihkua asiasta niin silloin mars irkkiin #myrskybongarit kanavalle kohkaamaan. Siellä sitä tekee muutkin ;-) Piti nyt muistuttaa asiasta koska porukka vähän tuppaa asian unohtamaan ainakin viimeistään seuraavan kauden alussa.

T: Jaoston überführer

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html