Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mikko Lehtovirta (mikko_lehtovirta_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.05.2008


Suhteellisen uutena tässä mb-porukassa ajattelin laittaa oman kantani asiaan. Puhun lyhyesti mutta yritän saada pointin selväksi kaikille..  

Mulla oli viime syksynä ensimmäinen kerta kun olin näissä jaoston järjestämissä häppeningeissä. Ja veikkaan, että ilman niitä boozen mainitsemia oluiden sihahduksia, saunomisia ja grillin ääressä vietettyjä hetkiä, olisi jäänyt tutustumatta moneen henkilöön. Komppaan Veikkoa myös sen suhteen, että ohjelmaa oli tarpeeksi.  

En toki voi sanoa kuin oman mielipiteeni, mutta toivon ettei ainakaan enempää syystapaaminen muuttuisi teoriapainotteiseksi. Sillä mielestäni noi koulutukset ovat ihan oma asiansa..> Date: Wed, 21 May 2008 17:57:09 +0300> From: boozeman_ät_myrskybongari.com> To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi> Subject: [myrskybongarit-l] Mietteitä tulevasta syystapaamisesta> > Hep> > Tuossa pikkulinnuilta kuulin, että moni ensikertalainen meidän > syystapaamisessa oli kummeksunut toiminnan "vapaamuotoisuutta" On tehnyt > pitkään mieli kirjoittaa tästä, joten nyt kun sattuu hetki olemaan aikaa > niin päätin ruveta puuhaan. Asettelen toki sanani niin, ettei kukaan > vedä henkisiä.> > Nuorena jaostona mb-väellä on tavallaan ihan oma, normaalista kaavasta > poikkeava tapa toimia. Vaikka meidän syystapaaminen nyt sattuikin > olemaan viime vuonna Ursan ilmeisesti toisiksi suurin tapahtuma ei saa > kuitenkaan unohtaa, että kyseessä on yksittäisen jaoston vapaamuotoinen > illanvietto.> > Syystapaamiessa ei siis *pakko* ole olla koulutusta tai teoriapitoisia > juttuja vaan homma on aina ollut ja tulee aina olemaankin ns. > vapaamuotoinen hauskanpitoilta vanhojen tien päällä kohdanneiden > jermujen ja miksei nuorempienkin välillä. AJP:n tekemät virtuaalichaset > on aivan omiaan moiseen tapahtumaan. Puhutaan sitä itseään, kerrataan > kuluneen kauden sykähdyttävät jutut läpi, ym. Pääasia on että kaikilla > on hymy huulessa, eikä ole tylsää!> > Itse ainakin äänestän edelleen rennon meiningin, grilliltä kantautuvan > räkänaurun, enkä muutaman olutpullon sihanduksen, saunomisen ja muun > mukavan puolesta. Tapahtuma ei välttämättä ole oikea sellaiselle, joka > joutuu ymmälleen meidän ketkujen vitsailulle ja höröttelylle.> > Joku voi toki olla ja pitääkin olla eri mieltä kanssani.> > -Timppa> > --> Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***> Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***> Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html



Saapuneet -kansio aina täynnä? Windows Live Hotmaililla saat 5 gigatavua ilmaista säilytystilaa. Luo nyt oma Hotmail-tilisi! http://get.live.com/mail/overview
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html