Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.05.2008


Hyvä yhdistelmä on, että päivällä on muutamia ohjelmanumeroja vähän "tiukempaa" ohjelmaa ja illemmällä otetaan rennommin. Esitelmät ja koulutukset harjoituksineen ovat olleet kyllä OK.

Kyllä ainakin minusta (tosin vanhana jermuna olen vähän huono sitä sanomaan) ohjelmaa on ollut ihan mukavasti. Vapaamuotoisemikin  ohjelma, kuten B-luokan myrskyleffa ja kuvien katselu kuuluu luonnostaan tapaamisen luonteeseen.

Voin sanoa, että myrskybongareiden syystapaamiset ovat hyvin pitkälle samanlaisia kuin muutkin jaostotapaamiset. Joissakin meno on vieläkin vapaamuotoisempaa.

Tärkeää kai on, että tapaamisesta jää ensinnäkin jotain kiinnostavaa  ja hyödyllistä mieleen, mutta ennen kaikkea että siellä on hyvä fiilis. Jotta uuden kasvon ei tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi, niin meidän vanhojen bongareiden lienee vähän syytä katsoa sen perään, että porukka pääsee hyvin mukaan. uudempien jaostolaisten kannattaa olla rohkeita ja kysellä ja jutella konkareiden kanssa.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html