Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.10.2007



Hei,

Syystapaamisen ohjelma on päivittynyt.

Aloitamme ohjelman siis lauantaina 27.10. klo 13.00. Suotavaa siis tulla paikalle ajoissa, mikäli ei halua missata mitään.

Alkukevennyksenä juuri telkkarista tullut Tosi tarina: Myrskyn metsästäjä. Tätä on toivottu nähtäväksi "kommenttiraidan" kera.

Tämän jälkeen Esa Tuunasen matkaraportti USAn keskilännestä, jota on suunniteltu seuraavan jonkin sortin lounastauko.

Ruokailun jälkeen Ari-Juhani Punkka Ilmatieteenlaitokselta esitelmöi aiheesta Mesomittakaavan konvektiiviset järjestelmät ja niiden esiintyminen Suomessa.

Pidämme lyhyen jaostokokouksen, jonka yhteydessä Ari-Juhani Punkalta RaPu-projektin ja suunnitellun koulutustilaisuuden kuulumiset. Kokouksessa myös jaostovetäjien/vetäjän valinta kaudelle 2008 sekä projektitilannetta.

Eero Karvinen on luvannut kertoa lyhyesti Salamapuu 2007 -projektin jälkitunnelmia, jonka jälkeen Jukka Hölttä pitää NOMADS-säämallin pikakurssin.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä perinteinen kuvakatselmus. Grilli lämpenee jossain vaiheessa iltaa ja saunominenkin on halukkailla mahdollista. Artjärven havaintokeskuksen oma sauna on valmis, eli nyt ei tarvi lähteä tekemään bustoloita kilometrien päähän.

Sekä luonnollisesti tietenkin yhdessäoloa rennossa ja iloisessa seurassa!

Lisäksi mahdollisuus tutustua tähtitorniin Veikko Mäkelän johdolla. Vai oliko niitä torneja jo kaksikin...? Kaikki ns virallinen ohjelma on sijoitettu lauantaille koska aika moni on kiinnostunut tulemaan vain päiväkäynnille. Yöpyjien on mahdollista jatkaa kuvien, dokumenttien tms katselemista sunnuntainakin aamupäivällä. Eikä sitä tiedä mitä ylläreitä vielä on tiedossa...

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/myrskybongaus/syys2007tapaaminen.php

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html