Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.09.2007



Hei,

Syystapaamisen ohjelmaan vähän lisäystä.

Eero Karvinen kertoo lyhyesti Salamapuu 2007 -projektin jälkitunnelmia.

Ari-Juhani Punkka esitelmöi jostakin meitä kiinnostavasta aiheesta. Se on vielä auki ja tapaamiseen ilmoittautuneille on laitettu postia aiheesta, että on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mistä AJP kertoo. Jos olet ilmoittautunut, etkä ole aiheesta postia saanut, ota suoraan allekirjoittaneeseen yhteyttä.

Sain myös tiedon, että Artjärven havaintokeskuksen oma sauna olisi viimein tosiaan valmis tapaamisen aikaan ja näin ollen ei tarvisi lähteä ottamaan saunabustolan riskiä kilometrien päähän.

Ja tapaaminenhan siis on 27.-28.10. Artjärvellä Ursan havaintokeskuksessa. Ilmoittautua voi osoitteessa:
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/myrskybongaus/syys2007tapaaminen.php

Paikat alkaakin täyttyä mukavasti, 12:lle on vielä majoitus ennen kuin tarvii alkaa miettiä lattiapaikkoja tai telttoja. Muistathan siis ilmoittautua!

Marja W.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html