Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.08.2007



Moron

Satuinpa huomaamaan että sitä kaikkea kaikille megahavaintotietokantaa ollaan kehittämässä kovaa vauhtia. No eipä siinä mitään onhan se oikeasti ihan hyvä idea toki saada kaikki muuttuvan tähden kirkastumisesta revontulien kautta salaman lähiosumaan samaan paikkaan.

Hieman särähtää toki korvaan, että havaitsijoiden A ja B-luokkiin jakaminenkin sujuu näppärästi jo heti ensi metreillä.

Henkilökohtaisesti minua ei ainakaan motivoi havainnoida ja kirjata lisää muiden alojen havaintoja, koska ne menee samantien sinne b-havaintoihin. Esim. jos onnistuisin kuvaamaan täydellisen Kernin kaaren, niin se ei ole "oikea" halokuva, koska en todellakaan anna usmata sitä.

Edustan tällä mielipiteelläni itseäni. Sokea apinakin sitten huomaa sarkasmin tässä viestissä. Seison silti täysin mielipiteeni takana. Eihän niitä havaintoja nytkään ole pakko kirjata, vaikka tunnukset olisinkin.

Onneksi kukaan ei pääse säätämään standardeja ryhmächasen kulusta, ajonopeuksista, kuvaamisesta, istumajärjestyksestä ja taukopaikoista, sekä niiden kestosta.

-B

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html