Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.08.2007



Huomentapäivää,

Melkoista keliä oli. Kyllä kannatti lähteä mukaan reissuun! Vaikka jotkin epäilevät kellot kalkatti joukkobustolaa irc-kanavalla. ;D No, olivat vaan kateellisia kun eivät itse pääseet mukaan.

Salamoita tuli bongattua varmasti tuhansia, tulvivaa sadetta, isoja rakeita ja hyvä kun tosiaan siltä tulvalta päästiin Hangosta pois. Toivottavasti kenenkään auto ei hörpännyt vettä, välillä piti ajaa jalkakäytävää ja pyörätietä pitkin. Alkuasukkailla oli varmasti ihmettelemistä, että mikä ihmeen autoletka siellä pyörii. Ja kalliolta taisi riemunkiljahdukset kantautua kaaaauas. Karjaan Shellin väellä riittää pitkäksi ajaksi puhuttavaa siitä, että miten paikalle pelmahti perjantai-aamuna klo 05.20 iso porukka hulluja tv-kameran kanssa. Heh.

Itse en muista tuollaista yöukkosta nähneeni kuin joskus kakarana. Tästä tuli nyt SE kokemus, jota muistellaan seuraavat kymmenen vuotta ainakin jos kelistä on puutetta! Sain muuten otettua reissulla elämäni ihan ensimmäiset salamakuvat. Alla olevissa linkeissä näytettä. Horisontti on armottoman vinossa, mutta mitä väliä, ne on mun ekat salamakuvat.

http://kuvablogi.com/nayta/602898/
http://kuvablogi.com/nayta/602899/

Marja W.

PS. Kiitos kaikille mukana olleille seurasta! Eiköhän oteta uusiksi vielä joskus.

--

http://ukonvasama.blogspot.com

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html