Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.08.2007



Moron

En viiti pihdata näitä, koska syystapaamisessa kuitenkin saadaan näytille vähän äksympää ameriikan settiä.

Tuli sitten eilen tehtyä joukkochasen suomenennätys. Mukana oli 13 henkeä. Paikka oli wanha isoisoisoisän suurinpiirtein isovihan aikanen linnoitus kallioluodolla. Olihan elämys kun tuollainen brutaalin oloinen möykky vyöryy suoraan päälle.

Sitkeimmät kekkuloitsivat salamoiden leiskuessa siihen saakka, kunnes vesisade muuttui liian kovaksi. Saatiinpa samalla raehavaintokin (joo joo, joku kirjaa sen havaintokantaan [havaitsijat pitää laittaa nimikirjaimin, että kentän pituus riittää]) Hetken aikaa majailimme yhden huoltamon lipan alla salamoinnin ollessa ihan kohdalla. Hangosta pois pääsy takaisin VT-25:lle oli myös oma tarinansa. Tulvivan sateen havaintoakin voisi tehdä mm. siitä kaupan parkkihallista, joka ei niin hiljalleen täyttyi piripintaan. Sen perään tuli vielä noin 40min kestävä negatiivinen raehavainto, kun ajettiin coressa Karjaan Shellille.

http://www.myrskybongari.com/galleria/2007-08-24/

-Boozeman

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html