Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Sami Köykkä (samikki_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.05.2007



Ostin Stockmannin hulluilta päiviltä tietokoneeseen kytkettävän sääaseman (Oregon WMR 100). Asema toimii hienosti ja yhteydetkin toimivat, mutta mukana tullut ohjelmisto oli pettymys - voidakseni lähettää säädataa www-sivuille joutuisin ostamaan softasta kalliimman version.

Ennen ostamista päätin suorittaa hieman taustatutkimusta erilaisista ohjelmistoista ja löysinkin kaksi: mukana tulleen Virtual Weather Stationin internet-version lisäksi on ainakin sellainen kuin Weather Display.

Molemmat ovat melkoisen rumia softia, mutta tuo Weather Display vaikuttaa hieman monipuolisemmalta. Ja taitaa olla hivenen halvempikin.

Mutta onko olemassa muita vaihtoehtoja? Luulisin että tällä listalla on enemmänkin kokemusta sääasemista ja niiden ohjelmistoista :-)

Weather Displayn trial-version dataa voi ihailla tällä hetkellä osoitteessa: http://www.pinseri.com/saa/

--Sami

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html