Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Esa Tuunanen (tuunaes_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 03.03.2007



Suunnitteilla on tuohon toukokokuun loppupuoliskoon sijoittuva noin kahden viikon bongausreissu rapakon taakse ja mukaan mahtuisi yksi tai kaksi henkilöä.

Mikäli on tosissaan kiinnostunut tuollaisesta ja omat lähtöedellytykset ovat kunnossa niin postilistalle floodaamisen sijaan ottakaa yhteyttä suoraan joko allekirjoittaneeseen tai Kari Kärkkäiseen niin jatketaan aiheesta keskustelua häritsemättä muita.

tuunaes_ät_yahoo.com
karika_ät_luukku.com

Ja koska kertaus on opintojen äiti niin älkää siis ottako yhteyttä jos ei innostus riitä autossa istumiseen/ei ole lähtömahdollisuuksia tuohon aikaan. Samoin tätä viestiä ei ole tarkoitettu lähtölaukaukseksi postilistan yleiseen floodaamiseen.

Esa Tuunanen
Parikkala                                   



New Yahoo! Mail is the ultimate force in competitive emailing. Find out more at the Yahoo! Mail Championships. Plus: play games and win prizes. http://uk.rd.yahoo.com/evt=44106/*http://mail.yahoo.net/uk
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html