Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (ukonvasama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.08.2006



Iltaa taas,

Tulipa sitten seuraavaa mieleen. On puhuttu jaostonvetäjyyshommien jakamisesta ja kiinnostuneitakin on ilmaantunut, mikä on aivan mahtava homma.

Itse näkisin esimerkiksi seuraavan jaottelun hyvänä:

Yksi on vastuussa teknisen säätämisen jaoston sivujen ja havaintokannan kanssa. Toisen vastuulla yhteydet mediaan, kuten esim haastattelupyynnöt. Kolmas henkilö taasen on vastuussa siitä, että Cygnukselle ja syystapaamiseen tulee ohjelmaa. Jonkun vastuulla olisi se, että Ursa Minoriin tulisi myös jaostolta juttuja. Enkä tarkoita, että kirjoittaisi ne, vaan etsisi juttuja ja kirjoittajia. Lisäksi voisi vaikka olla apuhätäapina.

Joku sitten on päävetäjä, joka pitää hommat hanskassa ja katsoo vähän päälle, että kaikki tulee tehtyä. Päävetäjä voi olla yksi tuosta porukasta tai sitten ihan vielä neljäs tai viides ryhmän jäsen. Kaikki hommat siis tulisi valmiiksi porukalla, mutta vastuualueet olisi jaettu.

Marja

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html