Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Eero Karvinen (ekarvinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.08.2005



Heips!

Katselin videon lävitse. Videossa näkyy kirkas valopallo(pienehkö) hieman metsän rajan yläpuolella. Aluksi valo on paikallaan tai lähes paikallaan ja tämän jälkeen kulkee mastoa kohti. Kuvanlaatu on kyllä sen verran "huonohko" johtuen pimeästä, että videon perusteella ei oikein osaa sanoa juuta eikä jaata. Mielenkiintoinen video kuitenkin.  

--Eero

"...Olisi kiva tietää mitä video sisältää tai ainakin että mihin liittyy. Itseäni ei ainakaan huvita alkaa latailemaan netistä jotain, minkä sisällöstä ei ole mitään aavistusta.

Ja ottaen huomioon listan viimeaikaiset keskustelun aiheet, en ole lainkaan varma, että tuo liittyy edes myrskybongaukseen..."

Marja W.



Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around http://mail.yahoo.com
--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html