Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JenniElina Holopainen (hopsis_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.08.2005



Huomenta pohtijat,

Maailmankaikkeudessa on 80% ei-baryonista ainetta, jonka olomuodosta meillä ei ole hajuakaan sillä se ei vuorovaikuta tuntemiemme detektorien kanssa. On vielä lisäksi pimeää materiaa, jota emme voi nähdä, mutta se on vuorovaikuttavaa eli baryonista. Tunnemme universumin aineen olomuodosta sellaiset 5%-1% joten syytä tiedolla prassailuun ei ole. Vasta nyt kykenemme tutkimaan Maapallomme sisuksia geoneutriinojen avulla, mutta niilläkin se on vain suuntaa antavaa, meillä on hyvin vähän tietoa siitä mitä jalkojemme alla on. Maailmankaikkeuden mystisimpiin kuuluva ilmiö, gammapurkaus, herättää päänrapsutusta sillä, että kukaan ei tiedä mikä ilmiö kiihdyttää aineen hyvin lähelle valonnopeutta - mikä ihme voima sen tekee?

Eräs arvostettu professori sanoi, että "tutkimme sitä mitä osaamme tutkia". Mutta se ei todellakaan tarkoita että loput ovat shamanistien suvereeneissa käsissä. Keskiaika, jolloin yksi shamanismin muoto ennusti kaiken muiden ajattelijoiden puolesta ilman todisteita, on takana. Pimeä keskiaika, jolloin ainoastaan tälle shamanismille vihkiytyneet kykenivät kertomaan ihmisille mitä seuraavaksi tapahtuu. Onneksi se jäi taakse, ja ihmisille annettiin lupa käyttää omia aivojaan. Jos aurinko laskee tuonne ja nousee tuolta, jos varjo käyttäytyy noin, jos laiva tulee näkyviin pikkuhiljaa - ehkä emme olekaan littanalla lautasella vaan Maa-planeetalla. Se että tiede ei tällä hetkellä kykene selittämään kaikkea, kuten vaikkapa keijusalamoita(nimi syntyi siitä, että sen pitää kuvata jotakin ei-fyysistä, sillä ilmiön fysiikasta ei tiedetty tarpeeksi sitä nimetä) ei tarkoita sitä etteikö niitä olisi mahdollista selittää ilman ektoplasmoja. Tiede on jokaiselle ihmiselle ystävä, jokaiselle avoin, kirja jonka sivuja voi kuka tahansa sitä haluava selailla. Jokainen voi tehdä samat päätelmät kuin kuka tahansa tutkija, sen kuin ottaa pallon käteen ja kellon, mittaa aikaa ja tutkii. Tieteen takana ei ole pappisvihkimystä, ei sielunsa myymistä, vaan se on asioiden kirjaamista ja havainnoimista, rehellisyyttä omalle tietämättömyydelle ja tiedonjanolle, totuudenjanolle. Minulle ektoplasma ei ole sitä.

Jätän mielipiteeni tähän. Toivon että suurin osa myrskybongareista luottaa mittareilla mitattavaan fysiikkaan, ja nämä shamanistit ovat vähemmistö. Kun sanon olevani myrskybongari, en halua että minua katsotaan kuin olisin ufo-uskovainen, energioilla läträäjä.

Kunnioittavasti,

Jenni Elina Holopainen, Joensuu

>>>>
>>>>
>>>>>Mutta meidän molempien viestit sisälsivät yhtä paljon faktaa.
>>>>>Listan nimi on 'Myrskybongarit'. Oraakkelimaiset ennustukset eivät
>>>>>mielestäni kuulu tälle listalle.
>>>>>Saatan niuhottaa mutta olen kuitenkin tätä mieltä. Anteeksi jos esitin
>>>>>mielipiteeni provosoivasti.
>>>>>
>>>>>:o
>>>>>--



Lataa ilmainen MSN Messenger http://messenger.msn.fi
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html