Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

procyon01_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 20.07.2005



Kun tässä nyt ollaan selitelty yhtä jos toista havaintoa, niin onko kukaan bongannut koskaan vastaavaa... nimittäin:

Tapahtumahetkestä on reilusti aikaa, heitetään arviolta 23 vuotta. Silloin asuttiin Kajaanissa keskustassa ja sieltä oli korkeasta kerrostalosta mainiot bongailunäkymät ukkosella. Iltahämärissä alkoi kova ukkonen joka jatkui koko yön. Tämä on ehdottomasti yksi kovimmista ukkosista, mitä olen ikinä seuraillut. Mieleeni jäi yksi salamanisku erittäin hyvin. Siinä salama eteni korkealta pilven yläosissa harppauksittain alaspäin aina maahan asti. Se ei siis tullut "kertalaakina", vaan ainakin kolmessa eri osassa. Nopea tapahtuma tämä silti kaikkinensa oli. Tässä(kään) ei vielä sinänsä ole mitään erikoista, mutta sitten tapahtuikin erikoinen vaihe. Salama ei nimittäin kadonnut "normaalisti", vaan se muuttui useaksi pieneksi renkaaksi, jotka sitten katosivat kuten salaman kuuluu. En ole ikinä nähnyt vastaavaa, enkä ole kuullut kenenkään nähneenkään moista ilmiötä. Sanokaapas bongarit, että mistä tässä oli kysymys! Ja onko kukaan nähnyt vastaavaa! Vaikka havaitsijana olin vielä tuolloin varsin nuori ja kokematon, ni in tämä jäi hyvin mieleen. Mistään näköharhasta ja heijastumasta tuossa ei oikein voi olla kyse, koska salamointi oli todella rajua ja yksikään muu salama ei käyttäytynyt samalla tavalla. Tapahtumalla oli myös muita havaitsijoita (tosin kun aiheen otin puheeksi joku aika sitten, niin näiden muistilokerikoissa tämä tapahtuma ei ollut kovin vahvasti tallentuneena).

t:Mikko Happo

...................................................................
Luukku Plus paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista. Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html