Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tom Eklund (tom.eklund_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.07.2005



Moi,

Hurrikaani Dennisin jalanjäljissä kulkenut trooppinen myrsky Emily on nyt voimistunut hurrikaaniksi (CAT-2) ja jatkaa ennätykselliseen tyyliin alkanutta Atlantin hurrikaanikautta. Torstain aikana Emilyn ilmanpaine alkoi laskea kuin lehmän häntä ja kun sillä ei näytä olevan edessään mitään muuta kuin lämmintä aavaa merta, niin Emilyllä on hyvät edellytykset kehittyä pika vauhtia jo kauden toiseksi voimakkaaksi hurrikaaniksi eikä vielä olla kuin vasta heinäkuun puolivälissä!
Merivesi Atlantilla ja Karibialla on tänä vuonna ilmeisesti enemmän tai vähemmän ennätyksellisen lämmintä ja lämpimämpää kuin 2004 hurjana hurrikaanivuonna. Taitaapi tilanne olla jopa sellainen, että täytyy tapahtua dramaattisia muutoksia ettei tästä hurrikaanikaudesta tulisi lähes ennätyksellisen aktiivista. Jos meno jatkuu samana kuin nyt tai vaikka se hieman hiljenisikin, niin syksystä tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä...kallis....todella kallis....erityisesti Karibianmeren pikku valtioille. Kun marraskuu on kääntynyt joulukuuksi on USA:n kaakoisosissa hyvin mahdollisesti myös paljon tontteja myynnissä ja halvalla....

t. Tom E.

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html