Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tom Eklund (tom.eklund_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.07.2005



Moi,

Niin, ensimmäistä kertaa sitten 2003 vuoden tuli Toijalaankin jotain toimintaa. Sama systeemi, joka viskoi rakeita Tampesterissa ja Lempäälässä, läväytti peliin muutamat ihan ok näköiset maa- ja pilvisalamat Valkeakosken Metsäkansasta katsottuna. Kun tuon salamointi alkoi hiipua, syntyi Toijalan eteläpuolelle hyvin aktiivisesti salamoiva ja reippaasti satava otus. Pitkän aikaa ihan nättejä viivasalamoita tipahteli ainakin 1-2 kappaletta minuutissa ja oli joukossa muutama melko lähellekin tullut osuma. Kaiken kaikkiaan salamointia oli monta monta monta monta kertaa enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä.
Tosin pilvi oli kyllä ihan pelkkää mössöä tai huonon näköistä ei mössöä...ei lainkaan kunnon rakennetta tai mitään. Noh, salamat olivat ihan nättejä. Seuraavaksi olisikin kiva saada sitten sellainen ihan oikea ukkonen! :D eikä mitään pientä lekkeripeliä...

Pari kuvaa mössömassasta :

http://www.myrsky.com/gallery/album19

Terveisin,
Tom Eklund

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html