Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

myrskyboksi_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 09.09.2004



Hei!

7-8.8.2004 näkyi myös täältä helsingistä elosalamoita ainakin välillä 00-02 yöllä. Välähdysten suunta vaihteli lähes etelästä aina länsilounaaseen. Välähdysten tiheys oli parhaimmillaan 1/min, mutta suurimman osan ajasta reilusti harvempi.. Etäisyyttä salamoiviin pilviin oli ainakin n.100 km, ehkä muutama yksittäinen lähempänäkin. Muutamia aivan heikkoja tuikkuja näkyi aivan horisontissa, niiden täytyi olla todella kaukana. Ihan mukavaa kateseltavaa oli, vaikka intesiteetti ei päätä huimannut.

Samaan syssyyn ilmoitusluontoista asiaa: Internet palveluntarjoajani vaihtuu, joten myös kotisivuni muuttavat. Sivut ovat jo katseltavissa uudella palelimella ja vanha osoite www.saunalahti.fi/~spkorp lakkaa toimimasta viimeistään lokakuun alkupäivinä. Uusi kotisivuosoite on: http://www.mv.helsinki.fi/home/pzkorpel/ tai http://www.helsinki.fi/people/paavo.korpela ihan kumpaa vaan lystääkin käyttää.

Paavo Korpela


myrskyboksi_ät_netti.fi
www.saunalahti.fi/~spkorp

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html