Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

timo.leponiemi_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 21.08.2004


Valtaosa myrskytuhoista korjattu Pohjois-Karjalassa

 Kontiolahti,
 21. 8.
 (STT)   Perjantai-iltaisen myrskyrintaman aiheuttamien tuhojen raivaustyöt jatkuivat Pohjois-Karjalassa myöhään yöhön.

Lauantain aamuyöhön mennessä pelastuslaitos oli saanut valtaosan tukkeutuneista teistä avattua uudelleen liikenteelle eikä taloja ollut enää motissa. Sen sijaan muutamia talouksia oli edelleen vailla sähköä.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen päivystävän paloesimiehen Lauri Parkkisen mukaan loputkin Kontiolahden keskeisistä pääväylistä eli Höytiäisen rantatie, Kunnasniemen tie sekä Heinävaaran tie saatiin myöhään illalla putsattua kaatuneista puista. Valtatie 6 raivattiin liikennöintikelpoiseksi jo alkuillasta heti noin kilometrin levyisen myrskyrintaman mentyä ohitse.

Myös suurin osa pienemmistä teistä oli puoleenyöhön mennessä kuljettavassa kunnossa. Niillä raivaustyöt jatkuvat kuitenkin osin ainakin viikonlopun yli.

Mökeistä irronneita katonkappaleita ja muuta irtotavaraa sekä katkenneita puunrunkoja ryhdytään poistamaan Höytiäisen vesistä aikaisintaan lauantaiaamuna. Pelastuslaitos kehottaakin veneilijöitä edelleen varovaisuuteen järvellä liikuttaessa.

Pohjois-Karjalan Sähköstä kerrottiin, että muutamia kotitalouksia oli Kontiolahden Heinävaarassa ja Varparannassa neljän aikaan aamulla vielä ilman sähköä. Enimmillään sähköttä oli perjantai-iltana 2 000 taloutta.

#04:47#

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html